Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV)

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is een verzekering waarmee je verzekerd bent van een inkomen wanneer je arbeidsongeschikt raakt. Als je onverhoopt niet meer kunt werken door bijvoorbeeld ziekte of een ongeval, ontvang je een maandelijkse uitkering van de verzekeraar. Deze verzekering is vooral relevant voor zelfstandig ondernemers, omdat zij geen werkgever hebben die voor een vangnet zorgt. Laat AH Financieel Advies je helpen bij het vinden van de juiste AOV.

Neem contact op

Werkloosheidsverzekeringen

Een werkloosheidsverzekering biedt financiële bescherming wanneer je onverhoopt je baan verliest. Als je werkloos wordt door bijvoorbeeld een reorganisatie of faillissement, ontvang je een uitkering om in je levensonderhoud te voorzien. Deze verzekering is vooral relevant voor werknemers die geen werkgever hebben die voor een vangnet zorgt. Bij AH Financieel Advies helpen we je graag bij het vinden van de juiste werkloosheidsverzekering die past bij jouw situatie.

Neem contact op

Overlijdensrisicoverzekeringen

Een overlijdensrisicoverzekering (ORV) biedt financiële bescherming aan je nabestaanden in geval van jouw overlijden. Dit is vooral relevant als je een partner hebt of kinderen die afhankelijk zijn van jouw inkomen. Met een ORV zorg je ervoor dat zij goed verzorgd achterblijven. Je kiest zelf het te verzekeren bedrag en de looptijd. Als je binnen die periode komt te overlijden, keert de verzekeraar het afgesproken bedrag uit. Bij AH Financieel Advies helpen we je graag bij het vinden van de juiste overlijdensrisicoverzekering.

Neem contact op

Uitvaartverzekeringen

Een uitvaartverzekering biedt financiële gemoedsrust aan jou en je nabestaanden. Met deze verzekering zorg je ervoor dat de kosten van je uitvaart gedekt zijn. Dit is vooral relevant als je wilt voorkomen dat je dierbaren na je overlijden met hoge kosten worden geconfronteerd. Je kiest zelf het verzekerde bedrag en de looptijd. Als je komt te overlijden, keert de verzekeraar het afgesproken bedrag uit om de uitvaartkosten te dekken.

Neem contact op

Schadeverzekeringen

Met een schadeverzekering via de partners van AH Financieel Advies zorg je voor gemoedsrust, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je dierbaren. Deze verzekering dekt de kosten die kunnen ontstaan door onvoorziene gebeurtenissen, zoals schade aan je huis, auto of inboedel. Denk aan brand, inbraak, of een aanrijding. Door te kiezen voor een passende dekking en looptijd, voorkom je dat je nabestaanden na jouw overlijden met financiële lasten worden geconfronteerd

Neem contact op