AH Financieel Advies

Bij AH Financieel Advies gaan we niet over één nacht ijs. Geloven we niet in quick wins, maar in langdurige relaties met wederzijds respect en vertrouwen. Of dat nu gaat om beleggingen, hypotheken, levensverzekeringen of woonlastenverzekeringen. Met oprechte interesse in je persoonlijke situatie en je toekomstplannen. Met actuele kennis, ruime ervaring en een eerlijk, onafhankelijk en toekomstbestendig advies. We vinden het namelijk belangrijk dat je weloverwogen keuzes kunt maken en vooraf precies weet waar je voor tekent.

Bel ons

Het team

Mijn naam is Alexander van den Heuvel. Geboren en getogen in Best. Trotse vader van twee geweldige kinderen en getrouwd met Marcia. Sociaal betrokken bij Best en omgeving. Met ruim 25 jaar ervaring in de branche heb ik in 2017 de stap gezet naar zelfstandigheid. Ik vind het prettig om te helpen bij het maken van de juiste keuzes op financieel gebied. Gewoon omdat ik weet hoe belangrijk financiële rust is. En om hiermee het verschil te maken met de grote organisaties waar ik in het verleden gewerkt heb. Op mijn manier: persoonlijk en met aandacht voor jouw situatie.

Benieuwd of AH Financieel Advies ook iets voor jou kan betekenen? Bel of mail me en ik maak graag kennis!

Missie

AH Financieel Advies wil starters, doorstromers en ondernemers inzicht geven in en helpen bij het nemen van de juiste financiële beslissingen. Onafhankelijk, eerlijk en realistisch. Om ervoor te zorgen dat keuzes van nu, ook later nog verantwoord zijn.

Visie

Financieel advies is voor velen geen alledaagse kost. En dat terwijl er juist veel speelt op dat gebied. Verschuivingen op de woningmarkt, de renteaftrek, stijgende (huizen)prijzen, aflossingsblij en de startersproblematiek. Maar ook ontwikkelingen op het gebied van pensioenen, schenken, erfrecht en ondernemersrecht. Zaken die direct of indirect iedereen raken. Maar die helaas vaak ook complex zijn, met tal van voorwaarden, kleine lettertjes en ingewikkelde berekeningen.

AH Financieel Advies is ervan overtuigd dat het makkelijker kan. Gelooft dat financiële zaken echt wel inzichtelijk te krijgen zijn, als je er maar de tijd voor neemt. In begrijpelijke taal, transparant en zonder addertjes onder het gras. Op basis van wederzijds vertrouwen en rekening houdend met je wensen en doelstellingen, zowel op korte als lange termijn. Zo krijg je niet alleen inzicht in je financiële situatie, maar ben je ook zeker van een stevig fundament voor de toekomst.